Sammanfattning v.1+2

Eftersom jag har varit dålig på att uppdatera fram till nu tänkte jag göra en bildsammanfattning om vår tid hittills i Australien.

Kristin och Pernilla på Landvetter

Vi har turistat i Sydney

Utanför Sydney besökte vi Blue Mountains

Sista dagen i Sydney gick vi till botanic garden där vi bland annat fick se spindlar…

… och gigantiska fladdermöss

I Sydney köpte jag även min nya fina fisheyekamera

Under vår resa har vi försökt hitta den ultimata milkshaken/frappen utan att helt lyckas, jakten fortsätter!

Åkte från Sydney och landade på ett helmysigt hostel i Cairns. Foto Pernilla Clausen

I Cairns dök vi vid det stora Barriärrevet

Jag och Jonas hoppade Bungy jump medan de andra var på regnskogsutflykt

Under någon av de sista dagarna i Sydney blev jag förmodligen biten av en elak liten insekt så att mitt öra svällde upp och jag fick ett läskigt sår som blev infekterat. I skrivande stund är örat nästan helt bra!

I lördags kom vi till Airlie beach efter en tio timmar lång bussresa från Cairns. Vi har inte spenderat så mycket tid i själva Airlie beach då vi i söndags hoppade på båten Summertime för tre dagar på sjön där vi åkte omkring vid Whitsundays-öarna. Det har varit tre helt awesome dagar fyllda med upplevelser jag kommer minnas hela mitt liv. Blir ett inlägg om båtturen som jag förhoppningsvis kommer att hinna skriva om någon dag. Är lite svårt att hitta tid för dator och blogg när det händer så mycket hela tiden.

Vi har precis checkat ut från vårt hostel i Airlie beach och kommer ikväll sätta oss på en buss mot Brisbane. Det blir en lång resa på 22 timmar och kommer därför vara ganska okontaktbar igen. (Verkar för övrigt som att jag har lite problem att skicka mail, så om det verkar som att jag är dålig på att svara på mail så är det mest troligt att min mail är elak)

Ha det bra till nästa gång!

2 Comments on Sammanfattning v.1+2

 1. LinnS
  January 26, 2012 at 14:59

  Ni verkar ha de bra! man blir faktiskt avundsjuk… -25 grader kallt igår :P Ha de bra och njut! :) kramar

  Reply
  • sofiaekeroot
   January 28, 2012 at 02:24

   Vi har verkligen haft det kanonbra än så länge! Dock ska vi börja jobba nu så blir nog förmodligen inte lika skoj framöver. Hoppas allt är bra med dig också! Kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *