Åtta veckor

Idag firar jag att jag överlevt åtta veckor på äpplefarmen. Jag som ville packa min väska de tre första veckorna här är väldigt överaskad och nästan lite stolt över mig själv att jag är kvar. Och vi har nu även passerat halvägs vilket glädjer mig fruktansvärt! Jag säger vi för att som det ser ut nu så är planen att jag och min roomie Mary åker på en ca 3 veckor lång roadtrip efter farmen innan det är dags för mig att sätta mig på planet hem till Sverige.

Men innan dess har vi ca 6 1/2 veckor kvar och jag hoppas de går fort. Mina kära vänner the Julies från frankrike lämnar oss tidigt imorgon bitti då deras tid här på farmen är över. Väldigt ledsamt då de tillsammans med Mary är mina bästa vänner här. Det kommer bli tomt på jobbet och tomt här hemma! Det här är det värsta med att resa, att säga hej då till vänner! Dock har jag fått två vänner som jag kan hälsa på i Frankrike så det är en ny punkt på min to do list!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *