Lever jag?

Senast jag skrev, för dryga veckan sedan, kunde jag inte tänka mig att stanna kvar en sekund till. Överraskande nog är jag fortfarande kvar. Sedan sist har jag jobbat varenda dag förutom i söndags. Det har varit långa tuffa dagar som har tagit hårt på min rygg men när veckans lön kom in på mitt konto idag var det inte helt galet. Jag har inte helt bestämt mig hur länge jag ska stanna kvar, senast idag var jag redo att packa väskan men efter jobbet hängde jag på finskorna i huset för mathandling så lär stanna i alla fall någon vecka till. Jag stortrivs i alla fall i huset med tjejerna så så länge jag inte jobbar är allt kanon och i morgon kom det nya tjejer till packningsskjulet så då kommer fru boss förhoppningsvis byta bort mig som hatoffer.

Det finns inte speciellt mycket mer att berätta. Äpplen är det enda som finns i mitt liv nu. Vi har dock hunnit med lunch och pubbesök i stan. Det kanske inte låter som något speciellt men det var ett väldigt behövligt avbrott från alla tusentals äpplen vi packar varje dag.

20130925-201501.jpg

20130925-201524.jpg

20130925-201533.jpg
Några bilder från mina två veckor här. Vi ser ormar här i princip varje dag, hittills har alla varit döda. Det är ganska läskigt att gå till och från jobbet och veta att dessa ormar ligger och lurar i närheten.
Och mina händer har sedan jag kommit hit gått från normala tjejhänder till sönderarbetade manshänder. Mina knogar är blåa, har fruktansvärt smärtfulla sår på fingrarna och utslag på underarmarna. Längtar till den dagen jag inte har ont någonstans längre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *