Helgen

Det är söndagkväll och de flesta av oss tjejer är redan nedbäddade i sängen. Det blir inte sena kvällar här i stugan då veckodagarna alltid bjuder på tidiga morgnar.

I morgon väntar min andra dag på äpplefabriken. Faktiskt väldigt nervöst! I morgon måste jag vara på topp. Om jag gör ett gäng misstag får jag med stor säkerhet sätta mig på bussen till Brisbane på tisdag. Men jag ska vara laddad med energi och ett leende på läpparna så hoppas jag kunna charma boss isdrottning!

Helgen har i alla fall varit väldigt trevlig! Speciellt efter en fredag som jag tillägnade till att vara sjuk. I lördags hängde jag på irländskorna och fransyskorna för storhandling! Därefter blev det pizza och filmkväll med hela stuggänget. Att se Wolf creek (en film där tre backpackers blir kidnappade av en psycho gubbe i Australiens outback och hemskheter händer) i en stuga i outbacken i mörkret med ett gäng backpackers var kanske inte det bästa filmvalet! haha.

Idag har det inte hänt speciellt mycket mer än lite filmer och solning (vi börjar känna att sommaren är på väg!) men jag måste säga att jag trivs här i stugan. Det blir en speciell gemenskap att bo såhär och jobba tillsammans. Jag är väldigt glad att jag valde att bo i stugan framför working hostel. Så ja, vi får verkligen hålla tummarna för att jag får stanna kvar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *