Vulkantripp

En höjdpunkt på Bali var soluppgång på en vulkan. Det var i sista sekund jag bestämde mig för att följa med de andra då jag var förkyld och det tillsammans med mina andningsbesvär är ingen höjdare för det är inte en helt enkel väg upp till toppen. Vår guide märkte att jag hade besvär att andas så han i princip drog mig upp för den två timmar långa promenaden upp för berget.

När vi kom upp till toppen och fått i oss lite frukost började det ljusna upp lite och därefter fick vi se en magisk soluppgång innan det var dags att promenera hela vägen ner igen och jag måste säga att jag var ganska tagen av landskapet. Det var riktigt vackert! Det hade varit optimalt om man kunde få slippa alla övriga turister då jag har svårt att njuta helt när jag har många, enligt mig, irriterande människor runt omkring mig. Jag antar att det är något som är svårt att komma ifrån.

Här är några bilder från vulkantrippen

Tog denna bild med min lilla Nikon och dennes panoramafunktion. Klicka på den för en större version!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *