Gili Trawangan

20130621-142956.jpg

Igår lämnade vi hetsiga Sanur för betydligt lugnare Gili Trawangan. Ett fordonsfritt (finns bara häst med vagn och cyklar) paradis! Det vi inte kommer undan är de påfrestande försäljarna. Asien är inte riktigt min grej kan jag ju lugnt konstatera då jag vill bli lämnad ifred. Här finns det även ett överflöd av vildkatter som jag gärna hade sluppit. Jag tycker inte om att ha skabbiga katter hoppandes och jamandes på mig när jag äter min mat.

Jag klagar dock inte allt för mycket. Vi har stranden 20 meter från våra rum och solen skiner på oss. Vi blir nog kvar här på ön någon/några dagar till. Jag känner för min del ingen stress att åka tillbaka till Bali.

Bilden är från i morse då vi kämpade oss upp till soluppgången. Den var vacker men jag måste säga att jag är fruktansvärt bortskämd med soluppgångar/nedgångar i Australiens outback. Inget slår det än så länge, verkligen inget! Midsommarafton till ära ska vi promenera bort till andra sidan av ön för att kolla på/fotografera solnedgången och sedan äta mat!

Glad midsommar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *