Dags att åka hem

20120601-064117.jpg
Det är med lite sorg i hjärtat vi nu har packat våra saker och börjat vår resa hem till Sverige. Vi är ju inte färdiga med det här landet än, men som tur är har vi biljetten bokad tillbaka redan i juli så vi behöver inte vara allt för ledsna. Ska trots allt bli skönt att efter fem månaders intensivt jobbande och resande komma hem till familj och vänner och vila upp sig lite.

Just nu sitter vi på Southern Cross station i Melbourne och väntar på buss till flygplatsen där vi kommer att flyga till Sydney. I eftermiddag hoppar vi sedan på långflyget hem till Sverige. Inget vi är överdrivet pepp på, men det ska förhoppningsvis gå hyfsat smärtfritt om vi slipper skrikande barn och störiga människor!

2 Comments on Dags att åka hem

 1. Rebecca
  May 31, 2012 at 21:43

  Trevlig resa hem, hälsa Kristin så mycket. Så får ni ha så trevligt på brunchen när ni kommer hem! Kram på er!

  Reply
  • sofiaekeroot
   June 1, 2012 at 00:48

   Tack så mycket! Synd att du inte kunde komma på brunchen. Ha det bra! Kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *