Skydive

Jag hade en liten aning om att fallskärm skulle vara min grej men att det skulle vara så grymt kunde jag inte ana. Bungy jump var bland det grymmaste jag testat men jag har aldrig varit med om något bättre än att hoppa fallskärm. Total lycka!

Jag hann inte ens bli nervös utan njöt non-stop från att vi fått på oss utrustningen. Utsikten från planet var grym, solen sken och allt var bara underbart. Den enda gången jag funderade på om jag var riktigt klok var när vi satt oss i dörren på planet och vi skulle hoppa ut men sekunden efter fick jag världens adrenalinkick. 60 sekunders fritt fall var sinnessjukt! Att sedan få segla ned i strålande solsken men utsikt över havet, bergen och kusten var magiskt. Ska definitivt göra om det, utan tvekan!

I morgon drar vi vidare till Melbourne för vårat sista stopp innan Sverige. Jag ser verkligen fram emot att lämna Byron Bay. Jag gillar både staden och vårt hostel men vi har haft oturen att hamna i världens partyrum där folk visar noll hänsyn. Lite tufft när vi råkar ha en vecka då vi kliver upp runt fem-sex, fem av sju dagar. Att bara kliva upp fem är jobbigt men när folk festar högljutt i rummet till 3 på natten blir man lite smågrinig. Kommer definitivt behöva ta igen sömn i Melbourne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *