Australian Zoo

Idag har vi besökt Australian Zoo som ligger 6-7 mil utanför Noosa. Jag brukar egentligen ha lite svårt för djurparker men detta var ett helt okej ställe. Djuren hade stora ytor att gå på och de såg ut att trivas. Det var även ganska tomt på besökare vilket gjorde att jag trivdes väldigt bra då jag slapp trängas med jobbiga människor (bortsett från en sjukt jobbig skolklass som förföljde oss den första halvtimman). Skulle dock vilja slippa all hemsk lura-på-turister-skit men det är väl sådant man får ta när man besöker ett sådant ställe.

Håller för tillfället på att packa väskan för i morgon bussar vi ner till Byron Bay. Har egentligen inte sett speciellt mycket av Noosa men det ska bli skönt att komma härifrån. Är väldigt laddad att åka ner till Byron Bay då våran fallskärmshoppning nu är bokad. På fredag är det dags och det ska verkligen bli hur kul som helst!!

1 Comment on Australian Zoo

  1. pern
    May 23, 2012 at 11:10

    tokstolla!!! men skydive låter sjukt häftigt i alla fall! hör av dej när du har fallit klart! på momangen :D :P njuuut

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *