Bungy jump

Nu kan jag även bocka av bungy jump från min to do list här i Australien. Jag och Jonas åkte till ett ställe i regnskogen strax utanför Cairns medan resten av gänget åkte på annan utflykt.

Vi gjorde två hopp och det var verkligen bland det häftigaste någonsin. Jag var inte så hemskt nervös förutom första gången precis då jag skulle slänga mig ut från kanten, men killarna som jobbade uppe på ställningen skötte det så bra att jag egentligen inte hann tänka så mycket. Det blev även ett litet baddopp vid landningen då det fanns en damm under ställningen vi hoppade från och de som jobbade tyckte det var kul att blöta ner folk.

Ställningen var bara 50 meter hög, men den var ändå häftigt att hoppa i regnskogen med en fin utsikt mot havet. Nu är jag dock sugen på att hoppa någon annanstans från högre höjd. Trodde inte att jag som är höjdrädd skulle fastna så mycket för något som bungy jump.

Fick en tröja efter hoppet

“Everyday you should do something that reminds you you´re still alive”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *