Slutprojekt på ingång!

Förra gången jag uppdaterade bloggen befann jag mig hemma hos mina kära vänner Pernilla och Jonas i Göteborg. Sedan dess har det varit full fart med höjdpunkter så som fågelfotografering i Båtsfjord, vintertur i Jotunheimen och norrsken i Alta. Fruktansvärt intensivt men alldeles underbart roligt. I skrivande stund är jag på väg tillbaka till Svenska västkusten för att återigen besöka Pernilla och Jonas innan jag på onsdag ger mig iväg på slutprojekt. Det råkade bli liten dubbelbokning av besök men ju mer tid man får med Göteborgs-gänget desto bättre.

Vi fick välja fritt vad för projekt vi ville genomföra. Jag kände att det var dags för att utmana mig själv på riktigt och göra något jag verkligen brinner för. Så efter några veckors funderande kom jag fram till följande: Jag ska under två veckor åka runt i Andalusien, södra Spanien för att fotografera fåglar. Det kommer bli allt från fågeltäta sjöar till höga klippor och allt däremellan. Till slut kommer jag att presentera resultatet i en fotobok.

Jag är van att resa, både med och utan sällskap, men detta blir något nytt då jag ska ta mig fram i en hyrbil i ett land där jag inte förstår språket. Jag har ingen kunskap om deras kultur och det mesta i landet är väldigt nytt. Det är även en utmaning i sig att producera material till en fotobok med förväntad kvalité på bara två veckor. Även om resfebern börjar smyga sig på så är jag väldigt förväntansfull inför min resa och mitt projekt och hoppas kunna visa bilder jag är stolt över nästa gång jag uppdaterar bloggen.

Nedan är några av de bilder jag tog upp i Båtsfjord på fåglar som Ejder, Praktejder, Alförrädare och Alfågel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *