2014-11-20

omslag
Jag (med två döda harar på ryggen) njuter av utsikten över Alta, Norge.
Fotograf Vanja

Jag bara älskar variationen av saker vi gör på min utbildning. För några veckor sedan var vi i Norge. Förra veckan överlevde vi den Åländska skärgården. Denna vecka har vi orienterat, gjort bildspel, och i morgon ska vi på fotomässan i Stockholm. Tiden som är kvar innan jul blir dock inte lika varierad och inspirerande då vi ska vara kvar på Åland och mest sitta i ett klassrum men efter jullovet blir det full fart igen. Fyra veckors praktik, hundspannstävling och fågelfoto i Norge, vintertur i Jotunheimen, långfärdsskridskor på Åland, (förhoppningsvis) slutprojekt i Spanien och mycket mer. Behöver jag säga att jag är pepp?! På tal om fotomässan så är det något jag sett fram emot enda sedan jag såg schemat för min utbildning. Har velat besöka fotomässan i flera år så det ska verkligen bli jätteroligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *