Barriärrevet

Jag hade tänkt att berätta om vår resa till Australien och vår tid i Sydney men då jag inte lyckas få in mina bilder på datorn får det vara till en annan gång. Tänkte däremot berätta om vår utflykt till barriärrevet. Vi åkte ut med en båt lastad med turister som körde oss ut på havet. I Cairns såg vädret inte allt för bra ut men ju längre bort vi kom desto finare väder blev det.

Vi fick låna snorklingsutrustning och fick en kvarts testdykning men jag fastnade riktigt för dykningen så jag dök sammanlagt en timma med tuber. Kan knappt beskriva hur häftigt det var och kommer förmodligen att göra om det igen när vi tagit oss ner längs kusten. Är lite besviken att jag inte fick se en sköldpadda men förhoppningsvis kommer den chansen senare då vi alla är sugna på att snorkla/dyka mer.

Nu har vi 2-3 dagar kvar i Cairns innan vi drar oss nedåt. Vart vet vi inte riktigt än, det återstår att se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *